Mogelijkheden voor artiestentoer 2020

1. Hotspot pagina voor artiesten

We kunnen enkele foto’s hebben waarin we ofwel de ruimte te zien krijgen waar de artiesten hun werk tentoonstellen met extra informatieknoppen (hotspots) over wat er exact te zien is. De bezoeker van de website kan zo zelf bepalen welke ruimtes hij wil bezoeken en waar hij meer informatie over wil krijgen.

Meer informatie over dit schilderij en eventueel een link naar de galerij

1 of 2

Karel Van Look is schilder. Hier kan meer informatie komen over Karel en een link naar zijn afzonderlijke webpagina op de Artiestentoer website. 

2 of 2

2. Google Maps artiestentoer

We kunnen enkele specifieke routes aanmaken die gebaseerd zijn op interesse. bvb. een “Fotografie Toer” waarbij een wandeling kan worden gemaakt (of de map kan worden verkend) voor de fotografen die meedoen aan de Artiestentoer. Toers kunnen ook gemaakt worden op basis van locatie met bvb een “Tervuren toer”. Of een “Full toer”. Op de pagina van de fotografie toer bijvoorbeeld kunnen dan ook instagram foto’s getoond worden met specifieke hashtags “artiestentoertervuren” en “fotografietoer”… Deze kaart kan gecombineerd worden met verwijzingen naar de hotspot pagina’s van de artiesten.

3. PANORAMATOER

Hier kunnen we gebruik maken van 360graden foto’s van de locaties waar de Artiestentoer doorgaat en met behulp van hotspots laten zien wat er op de verschillende locaties te zien is. Het zou hierbij bvb. heel leuk zijn om de tentoonstelling in de Warandepoort te laten vastleggen met een 360 camera en deze info te gebruiken in de tentoonstelling. Een echte virtuele Artiestentoer dus.

ArtiestenToer

" Ontwikkeling van een website voor de ArtiestenToer in Tervuren. Een jaarlijkse event waarbij Tervurense kunstenaars over de hele gemeente in de kijker worden geplaatst.